search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:00
MENU CLOSE

GNTM: Ο Βασίλειος Κωστέτσος «καρφώνει» την Βίκυ Καγιά – «Δελεάστηκε από τα λεφτά και κάνει την κακιά» (Videos)

24.09.2022 17:57
kagia-new

Την άποψή του για το φετινό GNTM και το «κοστούμι» της κακιάς που έχει φορέσει η Βίκυ Καγιά εξέφρασε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ, για το ριάλιτι μόδας του STAR και τα «στερεότυπα που έχουν σπάσει» ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε: «Επιλέγεις να εκτεθείς έτσι. Θεωρώ ότι είναι λάθος κάποιων ανθρώπων να εκτεθούν έτσι. Όταν έχεις διαγράψει μια καριέρα ως μοντέλο, α, β, γ, σαν μοντέλο, όπως έχει κάνει η Βίκυ Καγιά, και αποφασίζει ξαφνικά να εκτεθεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες της παραγωγής και του ριάλιτι που τη θέλουν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι που τη δελέασαν για να παίξει τον ρόλο αυτό, δεν είναι ότι από μόνη της αποφάσισε να το παίξει έτσι».

«Δεν πιστεύω ότι το κάνει με δυσκολία. Το κοστούμι αυτό που φοράει νομίζω ότι βασίζεται λίγο στη Μαίρη Δρακοπούλου που ήταν και μάνατζέρ της. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνη αλλά χαλάει την εικόνα της. Ο κόσμος την είχε ως μοντέλο διαφορετικά και τώρα έχει έρθει αυτό και έχει βγει κακιά», πρόσθεσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Από τότε που μίλησα για την Καγιά το STAR με “έκοψε”»

«Βγαίνει και λέει, όπως με την κ. Πατούλη, ότι ο καθένας πρέπει να λέει ελεύθερα τη γνώμη του αλλά αυτό είναι υποκριτικό. Αισθάνεται ότι “κανονίζω εγώ τα πάντα μέσα από αυτό”. Δεν γίνεται μέσα από το ριάλιτι μόδας να απαξιοί άτομα που έχουν μεγάλη διαδρομή στη μόδα. Εγώ αισθάνθηκα ότι κόπηκα από το STAR όταν είχα μιλήσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν τρία χρόνια για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γιατί δεν έχουν κάνει την καριέρα της Κουντουρά», ανέφερε.

«Αυτά που λέει η Καγιά είναι ξεπερασμένα»

Σχολιάζοντας άλλο βίντεο του GNTM ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε πως αυτά που λέει η Βίκυ Καγιά στις κοπέλες είναι ξεπερασμένα. «Τα έχουμε ακούσει, τα έχουμε ξανακούσει. Είναι λίγο παλιακά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Σε άδικες κριτικές ήμουν πάντα ψύχραιμος γιατί είμαι πολύ εγωιστής και λίγο με αφορούσε» (Video)

Μπακοδήμου για Νομικού – Λιάγκα: Μπορεί να είναι διαφημιστικό όπως η συμφιλίωση Τσιμτσιλή – Καινούργιου (Video)

Αλέξης Σταμάτης: «Δεν μπορούσα χωρίς το αλκοόλ, έπινα 2-3 μπουκάλια τη μέρα» – Η εξομολόγηση του γιου της Μπέτυς Αρβανίτη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:56