search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:50
MENU CLOSE

NASA: Ο κυκλώνας «Ίαν» ανέβαλε την εκτόξευση της Artemis 1 στη Σελήνη

24.09.2022 20:03
nasa new

Αναβλήθηκε ξανά η εκτόξευση του πυραύλου της αποστολής «Άρτεμις 1» για τη Σελήνη, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Η εκτόξευση του νέου πρωτοποριακού πυραύλου της NASA, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης αποστολής Artemis 1, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε αυτήν την Τρίτη, όπως είχε ανακοινωθεί, ανέφερε το Σάββατο η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Υπό την απειλή της τροπικής καταιγίδας «Ίαν», που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα νότια της Τζαμάϊκας, η Nasa θα προετοιμάσει τον πύραυλο και θα τον μεταφέρει για ασφάλεια στο κτήριο συναρμολόγησης.

Η τροπική καταιγίδα αναμένεται να εξελιχθεί σε κυκλώνα τις επόμενες ημέρες. Μέσω του Κόλπου του Μεξικού εκτιμάται πως θα κατευθυνθεί προς τη Φλόριντα, όπου βρίσκεται το διαστημικό κέντρο Κένεντι.

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: 10 χρόνια κάθειρξη στους λιποτάκτες – Δίνει υπηκοότητα στους ξένους που θα πολεμήσουν για τη Ρωσία

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης βομβάρδισαν Οργανώσεις των Κουρδοϊρανών

Δουβλίνο: Σουβλατζίδικο ζητάει υπάλληλο με μισθό 2.500 ευρώ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49