Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΕίναι πλέον ξεκάθαρο ότι όλο το πολιτικό σύστημα δρομολογεί μέρα με τη μέρα τη στρατηγική του για τις εκλογές.
Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη με κορυφαίο τον Γιάννη Μπρατάκο χτίζουν τον επικοινωνιακό χαρακτήρα που θα δοθεί προεκλογικά αλλά και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν. Ένα από αυτά που έχουν γραφτεί και αναμένεται να επιβεβαιωθεί είναι ότι Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα αναλάβει ο Κυριάκος Πιερρακάκης ο οποίος θα είναι και στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μην έχει περιορισμό εμφανίσεων.
Τώρα, Υπουργοί που έχουν ανεβασμένες μετοχές και αναμένεται μεταξύ άλλων να σηκώσουν τον προεκλογικό αγώνα είναι:
Οι παραπάνω Υπουργοί έχουν πολύ ανεβασμένες μετοχές. Το εισέπραξαν και οι πέντε στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι Υπουργοί όπως ο Βασίλης Κικίλιας ή Νίκη Κεραμέως μένουν πίσω, αλλά προς το παρόν δεν είναι ψηλά στο πρώτο επικοινωνιακό σχέδιο των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όσον αφορά τον Νίκο Δένδια, με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αλλά και την διεθνή ανασφάλεια δύσκολα θα του χρέωναν κομματικές – προεκλογικές υποχρεώσεις.
Διαβάστε επίσης:
Εξεταστική: Σε ποιους βουλευτές έδωσε συγχαρητήρια το Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.