search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Πρώτα σκότωσε το μωρό με σκάγια για πουλιά

01.10.2022 15:13
Kavala- dolofonia ktinotrofos- new

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις σορούς της 31χρονης γυναίκας και του 10 μηνών βρέφους που δολοφονήθηκαν, το πρωί της Παρασκευής, στη Λεκάνη Καβάλας.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα voria.gr, ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε πρώτα το βρέφος και στη συνέχεια τη μητέρα του.

Με σκάγια για πουλιά έριξε στο 10 μηνών βρέφος, που είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά. Στη συνέχεια ξαναγέμισε τη μονόκαννη καραμπίνα του με δράμια, δηλαδή σκάγια για αγριογούρουνα και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του.

Ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος.

Όταν τελικά ο 56χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του χρειάστηκε δύο φορές για να δώσει τέλος στη ζωή του. Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε η καραμπίνα από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ξαναγέμισε το όπλο του, έβαλε στο στόμα του την κάννη και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Ενεργειακή κρίση: Μέτρα και στους… οίκους ανοχής – Σβήνουν οριστικά τα κόκκινα φωτάκια

Σταμάτης Κόκοτας: Η σπάνια εμφάνιση στον Λευτέρη Παπαδόπουλο (Video)

Προσωπικός γιατρός: Ενεργοποιείται το σύστημα για τους πολίτες – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:11