search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν με αφήνετε να πω για τον καλό και απλόχερο Πέτρο», είπε πρώην συνεργάτιδα του (video)

04.10.2022 14:16
filippidis410_new

Συνεχίστηκε σήμερα (4/10) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση μίας δημοσιογράφου και πρώην συνεργάτιδας του.

Η μάρτυρας, κλαίγοντας είπε στο δικαστήριο ότι η πρόθεση της να καταθέσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη της κόστισε την δουλειά της από την οποία την απέλυσαν πριν έναν χρόνο, καθώς η παρουσία της στους συντελεστές εκπομπής θα είχε αποτέλεσμα την άρνηση ηθοποιών να πάνε ως καλεσμένοι, όπως της είπαν.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο κατηγορούμενος είχε πάντα άψογη συμπεριφορά στις γυναίκες συναδέλφους του και τους φρόντιζε όλους. Όπως είπε «δεν γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες».

Κατά τη μάρτυρα, ο κατηγορούμενος γινόταν νευρικός και απαιτητικός εξαιτίας της υπερβολικής αγάπης του για το θέατρο, ωστόσο ο θυμός του δεν κρατούσε παρά μόνο μερικά λεπτά.

Η δημοσιογράφος τόνισε πως ανεξάρτητα της προσωπικής ζωής του κατηγορούμενου και του «αν είχε όπως και άλλοι εξωσυζυγικές σχέσεις», υπήρχε και μία αθέατη πλευρά του που βοηθούσε αστέγους, που συμπαραστεκόταν σε ηθοποιούς και ήταν γενικά απλόχερος σε όποιον είχε ανάγκη. «Δεν με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Φρικιαστικό δυστύχημα σε χωράφι – Του ξέφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και τον αποκεφάλισε!

Λιποθύμησε η Νόνη Δούνια κατά την διάρκεια της Κ.Ο. της ΝΔ

Δίκη Φουρθιώτη: Αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις ο παρουσιαστής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10