search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Ο εγκληματίας με το μποτοξαρισμένο πρόσωπο!

07.10.2022 10:31
vladimir poutin000

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας αναρωτιέται κανείς πώς γίνεται η πρόσληψη της Ιστορίας, τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο κι από τις επερχόμενες γενιές. Τι ακριβώς καταλαβαίνουμε από ένα ιστορικό γεγονός που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας; Ότι η Ρωσία του Πούτιν απειλείτο από τους ναζί του Αζόφ και την ναζιστική κυβέρνηση του Ζελένσκι; Ότι η κακή Δύση που βαρύνεται με το αποικιακό άγος και τον αιμοσταγή ιμπεριαλισμό, υπονομεύει την ρωσική «δημοκρατία» και τους αψεγάδιαστους δημοκρατικούς της θεσμούς θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά της; (Στο μεταξύ, αν και με την πτώση της  σοβιετικής δικτατορίας το απολυταρχικό αυτό τέρας έχασε 15 κράτη, και πάλι σε έκταση είναι μακράν η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου).

Τι ακριβώς καταλαβαίνει ένα πολίτης με προοδευτικό πρόσημο;

Ότι το δαιμονικό ΝΑΤΟ θέλει να περικυκλώσει την Ρωσία;

Τι ακριβώς συμπέρασμα βγάζει κάποιος όταν εν μέσω πολεμικών συγκρούσεων στήνει ο υπέρμαχος μαχητής του δικαίου και υπερασπιστής των ατομικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Βλαδίμηρος Πούτιν ένα δημοψήφισμα (πόρτα-πόρτα!) που ούτε κοινωνίες ανθρωποφάγων δεν θα τολμούσαν; Τι ακριβώς υποστηρίζουν τα προοδευτικά άσυλα ανίατων όταν ενοχλούνται στο πέταγμα της μύγας στις διεφθαρμένες δυτικές κοινωνίες και καταπίνουν τα  …99, 9 %  αυτών των …δημοψηφισμάτων;

Θα δεχόταν σε μια διαφθαρμένη αστική δημοκρατία ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ, ένα εκλογικό  αποτέλεσμα 99%; Θα το δεχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν  φάνηκε να ενοχλείται ο Καρτερός, ο προοδευτικός Φίλης, ο ευρωπαίος Παπαδημούλης; Τι θα έλεγε η Αννέτα Καβαδία που δεν συμφωνεί με την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ καθώς παίζει στα δάκτυλα τις γεωστρατηγικές; Θα έμεναν βυθισμένοι άραγε στον ριζοσπαστικό αναστοχασμό τους αν ο Ζελένσκι επιχειρούσε ένα αντίστοιχο δημοψήφισμα; Δεν νομίζω! Άκρα του τάφου σιωπή από όλη την προοδευτική ριζοσπαστική κοινότητα.

Όπως άκρα του τάφου σιωπή και για τα ανατριχιαστικά εγκλήματα σε βάρος του ουκρανικού λαού που αποκαλύπτονται επαναφέροντας στην συλλογική μνήμη τις θηριωδίες των ναζί και τις μαζικές εκκαθαρίσεις των σοβιετικών στο Κατίν…  Αντίθετα, ο διαχειριστής των ανθρωπίνων ευαισθησιών, μειονοτήτων και άλλων παραδοξοτήτων, κ. Τζανακόπουλος δεν δίστασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίσει την σύλληψη των σεσημασμένων ποινικών εγκληματιών που δρούσαν στην Πολυτεχνιούπολη, ως πράξη «αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης».  

Τι ακριβώς (δεν) καταλαβαίνουμε παρακολουθώντας έναν μποτοξαρισμενο παρανοϊκό εγκληματία να απειλεί με χρήση πυρηνικών τις ζωές μας;

Διαβάστε επίσης:

Στις εκλογές με όπλο το έργο μας

Ο πληθωρισμός υπονομεύει την κοινωνική συνοχή

Η Οδηγία ΕΕ για Επαρκείς Κατώτατους Μισθούς είναι γεγονός – Γρήγορα να γίνει και εθνική νομοθεσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04