search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Κολομβία: Διοργάνωσαν χορό στρίπερ σε γηροκομείο – Ηλικιωμένη έπαθε καρδιακή προσβολή (Video)   

10.10.2022 11:15
ilikomenoi new

Ήθελε να προσφέρει λίγη χαρά στους φιλοξενούμενους ενός γηροκομείου, ωστόσο μάλλον το παράκανε. Σίγουρα πάντως δεν περίμενε αυτό που τελικά έγινε.  

Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι με στρίπερ. Πρόκειται για την influencer Νάντια Καρταγκένα η οποία μάλιστα δημοσίευσε, και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψη γυναικών και ανδρών στρίπερ σε γηροκομείο της Κολομβίας, όπου έγινε το συμβάν.

Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, όπως αναφέρει η daily mail ήταν ότι μια από τις ηλικιωμένες δεν θα άντεχε τη… συγκίνηση που προσέφερε το θέαμα με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

Όταν οι στρίπερ είδαν την γυναίκα να πιάνει το στήθος της και να χάνει την ισορροπία της, θορυβήθηκαν με κάποιους εξ αυτών να σταματάνε τον αισθησιακό χορό και να τρέχουν να της προσφέρουν νερό ενώ κάποιοι άλλοι κάλεσαν ασθενοφόρο.

«Το παράκανες»

«Σήμερα διοργάνωσα ένα ερωτικό πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» έγραψε η Κολομβιανή influencer για την περιπέτεια της ηλικιωμένης.

Ωστόσο η συγγνώμη της δεν έγινε αποδεκτή από αρκετούς από τους followers της οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν «το παράκανες», «εντάξει να κάνεις ένα πάρτι αλλά όχι με τέτοιο θέμα», «ντροπή αυτό που έκανες, είναι τόσο λυπηρό».

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: Eκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο του Κιέβου το πρωί – Νεκροί και τραυματίες (Photos/Video)

Ουκρανία: Νέος βομβαρδισμός στη Ζαπορίζια – Καταστράφηκε πολυώροφη πολυκατοικία (Video)

Γερμανία: Νίκη του SPD στην Κάτω Σαξονία, στη δεύτερη θέση το CDU

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:04