search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:57
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα – Ήθελα ζήσω στο πρόγραμμα μιας μοναχής»

11.10.2022 16:36
didaskalou_new

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», αλλά και την καριέρα της.

«Είναι τύχη να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και τον Αναγνωστόπουλο. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο είναι, γιατί με ιντρίγκαρε η ηρωίδα. Μία κυρία μου έγραψε στο ίνσταγκραμ να μη λέω το Θεό «ανώτερη δύναμη», άλλα με το όνομα Του. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από ονόματα. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, έτσι όπως έχει γραφτεί, είναι μία ιδανική γυναίκα της θρησκείας που έχει αποφασίσει να είναι μονάχη» είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Είπα στον Καραγιάννη να είναι καλά που έχει χτίσει ένα μοναστήρι από την αρχή. Όταν με συνάντησε για πρώτη φορά η Φωτεινή, έτρεξε και μου φίλησε το χέρι. Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω στο πρόγραμμα μίας μοναχής, για να μπορέσω να το μεταφέρω στη μικρή οθόνη» πρόσθεσε.

«Μία από τις πρώτες προτάσεις που μου έμαθε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρή ήταν, «ο Θεός είναι αγάπη. Έχω εικόνα να χτυπούν την πόρτα μας φοιτητές από την Αφρική και να τρώνε μαζί μας. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, κρύβει μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα» συμπλήρωσε αναφορικά με τον ρόλο της.

Η ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε και στη διεθνή καριέρα την οποία, όπως είπε, δεν κυνήγησε: «Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα. Όταν κουβαλάς το «έτοιμο υλικό» δεν πάει χαμένο ποτέ. Στην ταινία «Melina’s Dream» που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, έπαιξα την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη» τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Τη φετινή θεατρική σεζόν αποφάσισα το «Χελιδόνι» γιατί σκέφτηκα ότι είναι μία τραγική επικαιρότητα που πρέπει να ασχοληθούμε. Τα εγγόνια μου ζουν στο Άμστερνταμ και δεν τα βλέπω πολύ, άλλα θα έρθουν τα Χριστούγεννα» είπε κλείνοντας σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει άλλα και για τα εγγόνια της.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς για το επεισόδιο στα δικαστήρια: «Εσείς με εκνευρίσατε» (Video)

Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη – Πόζαρε για σέλφι με θαυμαστές του (Video)

Οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου – « Πρόκειται για συγκεκριμένο αλήτη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31