search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Kολωνός: Στοιχεία σοκ στη δικογραφία – Χρήματα βιαστών στον λογαριασμό της μητέρας (Video)

13.10.2022 07:36
GADA_22

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, οδηγείται την Πέμπτη στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη, που συνελήφθη μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Επί της ουσίας κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Η 37χρονη φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενη πως δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν, αφορούσαν την 12χρονη χωρίς να το γνωρίζει.

Και συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα της καθώς στον δικό της τραπεζικό της λογαριασμό είχε βάλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για την 12χρονη.

Στη δικογραφία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida.gr, τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν, τα χρήματα δηλαδή που μπήκαν στον λογαριασμό της, δεν ήταν μόνο από τον 53χρονο που φέρεται να λάμβανε ποσά από τους πελάτες-παιδεραστές για να βιάσουν τη 12χρονη, αλλά και από τους ίδιους προς την μητέρα.

Έχουν συμπεριληφθεί παράλληλα τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών.

Ανοικτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν  συγκεκριμένα πρόσωπα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Φύλλο και φτερό οι λογαριασμοί

Φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ουσιαστικά οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό να οδηγηθούν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου , μετά την σύλληψη της 37χρονης, που χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση.

Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Οι αρχές φέρονται να έχουν φτάσει στα ίχνη και κάποιων άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών,  που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Έτσι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν και συλλήψεις «πελατών», τους οποίους φέρεται να ψάρευε ο Ηλίας Μίχος.

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Οι αρχές αναζητούν συνεργό του 53χρονου – Τι κατέθεσε η 12χρονη (Video)

Τραγωδία στην Καρδίτσα – Βρέθηκε απαγχονισμένος 12χρονος

Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης, κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία – Τα εμβάσματα που την «έκαψαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56