search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Χαμός στη Ν.Δ. για την Ευρωβουλή

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2251
13/10/2022
16.10.2022 07:59
nd_new

Την πόρτα του Μητσοτάκη μαθαίνουμε ότι χτύπησε εκ νέου γνωστός δημοσιογράφος για την Ευρωβουλή.

Μάλιστα, ο ίδιος του ζήτησε να παραμείνει ο σταυρός στο ψηφοδέλτιο, μιας και όλα δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να τον καταργήσει και να επιστρέψει η λίστα. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του πολύ δημοφιλή και γι’ αυτόν η Ευρωβουλή θα είναι… περίπατος.Πατούλης για 12χρονη: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών…» (Video)Μάλιστα, ο ίδιος του ζήτησε να παραμείνει ο σταυρός στο ψηφοδέλτιο, μιας και όλα δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να τον καταργήσει και να επιστρέψει η λίστα. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του πολύ δημοφιλή και γι’ αυτόν η Ευρωβουλή θα είναι… περίπατος.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με την Ευρωβουλή, υπάρχει γκρίνια στη Ν.Δ. επειδή έρχεται μεγάλο «κόψιμο». Όπως μαθαίνουμε, η λίστα θα ανανεωθεί και εκτός αναμένεται να βρεθούν τρεις νυν ευρωβουλευτές.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θα είναι ένας από αυτούς. Τον πρώην πρόεδρο της Βουλής τον εντοπίσαμε σε ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς να τρώει με τον αγαπημένο του φίλο, δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Πατούλης για 12χρονη: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών…» (Video)

Νέο αστέρι της Κουμουνδούρου ο Νικόλας Φαραντούρης

Νίκος Κοτζιάς: Το μήνυμα στον Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά και οι αιχμές για υποχωρητικότητα της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:38