search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:51
MENU CLOSE

«Μας έμαθε ότι αξίζει να παλεύεις» – Συγκινεί ο Μανώλης Χριστοδουλάκης για τη Φώφη Γεννηματά 

18.10.2022 06:30
gennimata_christodoulakis_new

Συνέντευξη στο topontiki.gr έδωσε ο πρώην Γραμματέας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Φώφη Γεννηματά. 

Υπήρξε στενός συνεργάτης της πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ένα χρόνο μετά το θάνατό της ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλάει για την Φώφη Γεννηματά που γνώρισε. Αναγνωρίζει ότι «της χρωστάει» και καταθέτει τα μαθήματα ζωής που πήρε από την ίδια, τα οποία κρατά και σήμερα. 

Λέει στην συνέντευξη του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης:  «Υπάρχει ακόμα και τώρα μια συναισθηματική φόρτιση σε όλους όσοι βρεθήκαμε πολύ κοντά της. Έχουμε χρέος να μιλήσουμε γι’ αυτήν. Της το χρωστάμε και της το χρωστάω. Η Φώφη Γεννηματά ήταν και  είναι  ένας φάρος αξιών. Δεν κράτησε απλά την παράταξη στα δύσκολα, κράτησε και όλους εμάς. Μας έμαθε ότι αξίζει να παλεύεις για αξίες, ότι η πολιτική δεν είναι συναλλαγή, διαπραγμάτευση και παρασιτισμός. Να μην κάνεις ποτέ πίσω στις αρχές σου, να μην υποχωρείς ποτέ από την ευθύνη σου. Μας ενέπνευσε με το ήθος της, την συνέπεια της, το όραμα της για την πατρίδα και την κοινωνία. Ήταν αυτή η στόφα που κάνει την διαφορά μεταξύ των οραματιστών πολιτικών που μένουν για πάντα στις καρδιές των ανθρώπων και αυτών που τσουβαλιάζονται στη λήθη της Ιστορίας».

Διαβάστε επίσης:

Πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό πείραμα στη Χαλκιδική

Χαμός στη Ν.Δ. για την Ευρωβουλή

Πατούλης για 12χρονη: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40