search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:07
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας παραμένει ένας απλός πρόεδρος 15μελούς και καταληψίας» (Video)

15.10.2022 15:07
adwnis

Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα σχόλια του στη Βουλή απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από την «Mega Σαββατοκύριακο».

«Εχθές ήμουν στη Λάρισα, στο πλαίσιο επισκέψεων μου για επενδύσεις σε μία μίας νέας βιομηχανίας που θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας, ακούω τον κ. Τσίπρα να λέει στον πρωθυπουργό, “δεν είναι εδώ ο κ. Γεωργιάδης, ή θα έχει πιάσει στασίδι σε κάποια από τις πρωινές εκπομπές όπως συνηθίζει, ή θα έχει πάει να αγοράσει ρακέτες τένις. Σε μία σημαντική συζήτηση για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό που πονάει τον κόσμο, αστειάκια και ειρωνείες από τον Τσίπρα δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

»Είναι κρίμα που ο αυτός ο άνθρωπος που αξιώθηκε από τη μοίρα να απολαύσει όσο μεγάλα αξιώματα και σε νεαρή ηλικία, βουλευτής, χωρίς να κοπιάσει, αρχηγός κόμματος με το δαχτυλίδι του Αλαβάνου, πρωθυπουργός λόγω του αντιμνημονίου, τώρα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός ο άνθρωπος μέσα του, παραμένει ο άνθρωπος που εκκίνησε: ένας απλός πρόεδρος 15μελούς και καταληψίας», συνέχισε.

«Όταν παίρνω τον λόγο στη βουλή για να του απαντήσω, το βάζει στα πόδια. Δέχομαι κάθε είδους πολιτική κριτική, αλλά ειρωνείες και αστειάκια για το εάν εργάζομαι ή όχι, δεν δέχομαι. Το 2020 ο Τσίπρας με έλεγε υπουργό υπανάπτυξής, τώρα δε το λέει γιατί η Ελλάδα έχει κάνει αθροιστικά σε 2 χρόνια, μεγαλύτερη ανάπτυξη όσο τα 5 χρόνια Τσίπρα», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Νέο αστέρι της Κουμουνδούρου ο Νικόλας Φαραντούρης

Νίκος Κοτζιάς: Το μήνυμα στον Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά και οι αιχμές για υποχωρητικότητα της κυβέρνησης

Πρωθυπουργός ή ντράμερ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01