search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ξέσπασε για τον ζωντανό αετό στο γήπεδο της ΑΕΚ – «Γινόμαστε σούργελα»

19.10.2022 10:56
kafetzopoylos-new

Κατά της παρουσίας του αετού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τάχθηκε με ανάρτησή του ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» οπαδικά του αισθήματα, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του αναφορικά με τις πτήσεις του αετού Οδυσσέα στην «OPAP Arena», επισημαίνοντας ότι η θέση του συγκεκριμένου ζώου είναι στην άγρια φύση και όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ.

«Αυτή η χοντροβλαχομ@@@@@α πρέπει να σταματήσει τώρα! Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες παπ@@@@» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Αυτή η χοντροβλαχομ@@@@@α με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα! Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ. Είπα να μην γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά… Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες παπ@@@@. Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δυο κεφάλια του με τα όλα του. Είναι σύμβολο. Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν ένα από τα διαζύγια της ζωής μου…»

Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί, γι΄ αυτό και δεν έκανα coming out

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:46