search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:25
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά – Τον κατήγγειλα, είναι μέσα τώρα» (Video)

21.10.2022 13:10
theofanoys-new

Στα αλεπάλληλα περιστατικά παρενόχλησης και κακοποίησης με θύματα ανήλικα παιδιά αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο εργαστήρι του με έναν δάσκαλο να παρενοχλεί τους μαθητές. Όπως τόνισε, τον κατήγγειλε άμεσα στην αστυνομία και πλέον, ο δράστης είναι στη φυλακή, ωστόσο, το θέμα δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στον ρόλο των γονέων οι οποίοι είναι απαραίτητο να θέσουν κάποια όρια αλλά και στην τραπ μουσική το περιεχόμενο της οποίας μιλά για βία, ναρκωτικά και πορνεία.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στείλτε τα παιδιά σας στις μουσικές, να έχουν ενδιαφέροντα, να φύγουν από τα κυκλώματα αυτά. Και στον αθλητισμό και στη μουσική βέβαια, μπορεί να βρεθούν περιστατικά. Εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά, πού; Στο εργαστήρι μου! Και πείραζε τα παιδιά, αν είναι δυνατόν. Τον κατήγγειλα στο Υπουργείο και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο.» είπε, ενώ ερωτηθείς πώς το ανακάλυψε ο ίδιος απάντησε ότι τα ίδια τα παιδιά κατήγγειλαν το περιστατικό.

«Πρέπει τα παιδιά να μιλούν. Κι εμείς οι γονείς να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα στο διαδίκτυο” Θέλει ένα όριο όλο αυτό από εμάς και καταλήγουμε και στους τράπερ, στα τραγούδια που βρίζουν, μιλούν για ναρκωτικά, για πορνεία, αν είναι δυνατόν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα φέρει το Σαββατοκύριακο για κάθε ζώδιο – Ποιους «κοπανάει» στα οικονομικά η έκλειψη ηλίου (Video)

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της – Τι είπε για τα «καυτά» φιλιά με το νέο… αμόρε

Κέβιν Σπέισι: Δικαστήριο τον αθώωσε σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16