search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:26
MENU CLOSE

Ανδρέας Πάτσης: Η ασύντακτη ανάρτησή του στο facebook που προκάλεσε εντύπωση

25.10.2022 16:08
patsis432- new

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του πρώην πλέον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση, ο οποίος, ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την αγορά κόκκινων δανείων και ανέμεναν όλοι, κόμμα και πολίτες, να δώσει εξηγήσεις, αυτός απαντούσε μεσω facebook με μια ανάρτηση γεμάτη λάθη και ασύντακτες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάτσης, απαντώντας στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος και ανακίνησε πρώτος την υπόθεση, είχε αναρτήσει στο facebook το παρακάτω κείμενο, το οποίο μάλιστα δεν χαρακτηρίζεται και ως «καλογραμμένο».

«Αγαπητέ Π. Πολάκη,

Καλημέρα από τα όμορφα Γρεβενά.

Είναι λυπηρό που ταυτίζεις τον πολιτικό σου βίο με το ψέμμα και την χυδαιότητα. Είναι όμως επιλογή σου. Αντί να παριστάνεις τον τιμητή και τον δήθεν αγωνιστή θα ήταν προτιμότερο να απολογηθείς για τα έργα και τις ημέρες της κοινοβουλευτικής σου θητείας .

Γιατί με την ψήφο σου, Συγκυβέρνησες με την Ακροδεξιά, Γέμισες την χώρα μας με λαθρομετανάστες, Έκλεισες τις Τράπεζες, Επικύρωσες δυσβάσταχτα μνημόνια για τον λαό μας, Μείωσες μισθούς, Έκοψες συντάξεις, Νομιμοποίησες την αγορά κόκκινων δανείων από ξένα funds, Επιβάρυνες την οικονομία, Διέλυσες την μεσαία τάξη αφού την στραγγάλισες οικονομικά, Εξαπάτησες ακόμα και τους δικούς σου αφού βάφτισες το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, Διέλυσες τα ελληνικά Πανεπιστήμια, Πούλησες την Μακεδονία μας στις Πρέσπες .

Αντίθετα με μας Βουλευτές και Κυβέρνηση της ΝΔ που παράγουμε θετικό έργο και είμαστε δίπλα στον Ελληνα πολίτη. Σε κάθε Νομό σε κάθε Περιφέρεια.

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Δεν μας πτοείς, ούτε μας φοβίζεις.

Μπορείς ανέξοδα να γράφεις και να λες ότι θες. Στις προσεχείς εκλογές, μόλις ξυπνήσεις θα τα δεις και πάλι όλα ΜΠΛΕ.

Και πάλι Καλημέρα και Καλή Κυριακή!».

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, εν τω μεταξύ, σημείωσε ότι ο Α. Πάτσης «εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν “κόκκινα δάνεια” 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό», υπογραμμίζοντας ότι «αυτό πέρα από ζητήματα ηθικής, εγείρει και ζητήματα νομιμότητας. […] Ζητάμε να συγκληθεί η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να ελεγχθεί και το πόθεν έσχες του συγκεκριμένου βουλευτή».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βρούτσης: Ξεσάλωσε και χόρεψε νησιώτικα σε πλοίο της γραμμής (Video)

Μαξίμου: Ετοιμάζουν «νέα επίθεση φιλίας» στο ΠΑΣΟΚ – Οι κινήσεις Μητσοτάκη 

ΠΑΣΟΚ: Ποιους συμβουλεύεται ο Ανδρουλάκης για οικονομία και ενεργειακή κρίση 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:23