search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Ο Σον Πεν θα τιμηθεί με το βραβείο «Bob Hope» – «Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας»

26.10.2022 16:17
sean-penn-2

Ο Σον Πεν έχει ραντεβού με την Ακαδημία Τηλεόρασης στις 16 Νοεμβρίου. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ιδρυτής του Community Organized Relief Effort (CORE) θα τιμηθεί με το ανθρωπιστικό βραβείο «Bob Hope» στην εκδήλωση Hall of Fame του οργανισμού.

Φέτος, έξι νέα μέλη θα πάρουν σειρά στο προσκήνιο, συμπεριλαμβανομένων των Debbie Allen, Ken Burns, Bob Daly, Robert L. Johnson, Rita Moreno και Donald A. Morgan. Το Hall of Fame τιμά τους θρύλους της μικρής οθόνης «που έχουν κάνει εξαιρετική συνεισφορά στις τέχνες, τις επιστήμες ή τη διαχείριση της τηλεόρασης κατά τη διάρκεια μιας ζωής σταδιοδρομίας ή μέσω μοναδικών επιτευγμάτων», μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σον Πεν

«Ο ακτιβισμός και οι τεράστιες ανθρωπιστικές προσπάθειες του Σον είχαν βαθύ αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινότητα. Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά την πλατφόρμα του για να κινητοποιήσει τον κόσμο», δήλωσε η Κιμ Κόλμαν (Kim Coleman) συμπροεδρεύων της Επιτροπής, μαζί με τον Μάικλ Σπίλερ (Michael Spiller) ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Σον είναι υπεύθυνος για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Από την Αϊτή μέχρι την Ουκρανία και το Λος ‘Αντζελες, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο «Saban Media Center».

Υπενθυμίζεται πως ο Σον Πεν πήγε στον πόλεμο της Ουκρανίας για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ. Μάλιστα, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη σε συνέντευξη Τύπου στο προεδρικό γραφείο στο Κίεβο. Το ντοκιμαντέρ κατέγραψε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ανέφεραν εκπρόσωποι της Vice Studios στο Variety.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Video)

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα σου είναι πολύ δύσκολο να… γοητεύσεις!

Σπύρος Πώρος: «Έχω 5 παιδιά σε τρεις διαφορετικές ηπείρους – Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03