search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:54
MENU CLOSE

Βούλτεψη για υπόθεση Πάτση: Μου τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν μπορεί να κάνει τον τιμητή των πάντων (Video)

26.10.2022 10:31
VOULTEPSI_SOFIA

Για υποκρισία, στην κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για την υπόθεση Πάτση, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αντέδρασε έντονα στην παρατήρηση του Χρήστου Γιαννούλη, ότι οι δραστηριότητες του Ανδρέα Πάτση ήταν γνωστές από το 2019.

«Εξελέγη καταπατώντας το σύνταγμα. Το σύνταγμα, το άρθρο 57 απαγορεύει να είσαι μέτοχος ή ιδιοκτήτης offshore και να εκλεγείς βουλευτής. Εξελέγη το 2019 ενώ είχε τις εταιρείες από το 2010», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για τον κύριο Πάτση, οι πολιτικοί, οι 300, και οι δημοσιογράφοι έχουν αυξημένες ευθύνες απέναντι στην κοινωνία και αυτό πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να γίνει ξεκάθαρο. Στην πολιτική δεν πας για να κάνεις δουλειές. Στην πολιτική πας για το αντίθετο», τόνισε αρχικά η Σοφία Βούλτεψη.

«Δεν έχω καμιά όρεξη συμψηφισμού σε αυτό το θέμα. Ωστόσο μου την δίνει πάρα πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως θέλετε να σας θυμίσω όταν τον Μάιο του 2018 αποκαλύφθηκε ότι η διοίκηση που είχατε βάλει στα ΕΛΤΑ παρακρατούσε τα χρήματα από τους λογαριασμούς των πελατών της ΔΕΗ, εσείς δεν χρειάστηκε να αλλάξετε όλη την διοίκηση των ΕΛΤΑ. Άλλο λοιπόν το θέμα Πάτση και άλλο να κάνετε τους τιμητές των πάντων», πρόσθεσε.

«Παγιωμένη η εικόνα των δημοσκοπήσεων»

Προηγούμενως, η Σοφία Βούλτεψη είχε σχολιάσει και την δημοσκόπηση της Marc που καταγράφει προβάδισμα 8,7 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις είναι παγιωμένη εικόνα. Εμένα αυτό που μου έκανε περισσότερη αίσθηση είναι ότι τρεις στους τέσσερεις διαφωνούν και με τον τρόπο της αντιπολίτευσης. Άρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο κόσμος βλέπει μπροστά του και τις εθνικές απειλές και το γεγονός ότι η Τουρκία έχει εντάξει στην πολεμική της μηχανή και το μεταναστευτικό και θέλει πρώτον μια κυβέρνηση που μπορεί να τα αντιμετωπίσει και δεύτερον μια σταθερή κυβέρνηση. Ουσιαστικά είναι έκφραση πολιτικής γνώμης αυτό», τόνισε η Σοφία Βούλτεψη.

«Η εικόνα αυτή δεν αλλάζει. Το πρόβλημα για την χώρα είναι η απλή αναλογική. Ο κόσμος έχει δει συγκεκριμένες κρίσεις και δει πώς απαντάει η κυβέρνηση. Ο κόσμος έχει καταλάβει αυτό που δεν έχουν καταλάβει άλλοι στην αντιπολίτευση. Ότι η κρίση που βιώνουμε είναι μια κρίση που αφορά όλον τον κόσμο. Δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα η πανδημία, ούτε επηρεάστηκε μόνο η Ελλάδα από τον πόλεμο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Πρωθυπουργό – Τι θα συζητηθεί

Ενεργειακή κρίση: Κλώτσησαν και πάλι το «τενεκεδάκι» οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ

Τσίπρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για προσφυγή στα 170.000 μέλη μετά από τυχόν ήττα στις εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:48