search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας για Ηλία Ζερβό: «Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου» (Video)

31.10.2022 11:39
romas-zervos-new

Για τον θάνατο του συναδέλφου του Ηλία Ζερβού ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή στα 65 του χρόνια, μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο ηθοποιός εξέφρασε τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου του με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά» είπε και πρόσθεσε:

«Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”».

Διαβάστε επίσης:

«Σείστηκε» το ΟΑΚΑ για Αργυρό και 50 Cent – 50.000 θεατές τους αποθέωσαν στη συναυλία τους (Video)

The Voice: Παρουσιάστρια πήγε να διαγωνιστεί αλλά δεν γύρισε καμιά καρέκλα

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για το λόγο που χώρισε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:12