search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:47
MENU CLOSE

Επικό περιστατικό στο Παγκράτι: Κάλεσε το «100» και ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν σεξ (video)

01.11.2022 12:51
astynomia_peripoliko0111_new

Μπορεί να ακούγονται απίστευτα, ωστόσο είναι αληθινά… Τα περίεργα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

«Η Άμεση Δράση έχει μία μεγάλη ιστορία με πάρα πολλά ευτράπελα. Μόνο τα σήματα να ακούσεις θα σου κοπεί η ανάσα από την λύπη ή από το γέλιο», σχολίασε στο MEGA o συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Η κοπέλα που ζήτησε από αστυνομικούς να κάνουν σεξ

«Θυμάμαι για μια μοναχική κοπέλα η οποία ήταν στο Παγκράτι, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας. Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε στους αστυνομικούς “ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε” και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται πως ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ», ανέφερε ο Μπαλάσκας.

Οι ενοχλητικοί… νεκροί συγγενείς και ο εγγονός που δεν έτρωγε

Μία 75χρονη κάλεσε την αστυνομία γιατί την ενοχλούσαν κάθε βράδυ ο… νεκρός πατέρας και η γιαγιά της, ενώ μία άλλη ηλικιωμένη κάλεσε την αστυνομία γιατί δεν έτρωγε ο εγγονός της.

Το «εγκληματικό» χρώμα μαλλιών και τα απλωμένα εσώρουχα

Ένα λάθος στο χρώμα των μαλλιών στο κομμωτήριο χρειάστηκε τη… βοήθεια της αστυνομίας, ενώ τα απλωμένα εσώρουχα της γειτόνισσας φαίνεται πως ενοχλούσαν και κλήθηκε η αστυνομία για να βάλει την… τάξη.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Άλλοι δύο χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ (videos)

Κολωνός: Επεισοδιακός ο πρώτος προαυλισμός της μητέρας της 12χρονης – Απειλές και ύβρεις από συγκρατούμενες (Video)

Τι είναι η «τριδημία» που φοβούνται οι ειδικοί μετά την πανδημία – Γρίπη, RSV και Covid

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39