search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:10
MENU CLOSE

Κολωνός: Άλλοι δύο χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ (videos)

01.11.2022 11:51
gada0111_new

Άλλοι δύο χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat, 50 και 34 ετών, προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κατά 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δύο άντρες ανέφεραν πως είχαν μιλήσει -μέσω της εφαρμογής- με ένα άτομο που προσομοιάζει στο 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Επεισοδιακός ο πρώτος προαυλισμός της μητέρας της 12χρονης

Προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η μητέρα της 12χρονης η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της στον Κολωνό.

Η νεαρή γυναίκα, ενώ αναμένει την απόφαση στο αίτημα που έχει καταθέσει για άρση της προσωρινής κράτησης, φαίνεται ότι καθημερινά αντιμετωπίζει την εχθρική στάση των υπόλοιπων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η 37χρονη έγινε δέκτης λεκτικών απειλών και υβριστικών σχολίων από τις άλλες συγκρατούμενες.

Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ που φέρεται να συνομιλούσε με το κορίτσι

Μετά τον Ηλία Μίχο που ήταν μέλος της ΝΔ, αλλά και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη γιατί συνομιλουσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό, ένα άκομη πολιτικό στέλεχος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να μιλούσε με το προφίλ της 12χρονης που έπεσε κατ’ επανάληψιν θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, που φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών Blinchat, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι, ενώ ερευνάται αν είχε βιάσει την ανήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η «τριδημία» που φοβούνται οι ειδικοί μετά την πανδημία – Γρίπη, RSV και Covid

Ακρόπολη: Αλεπού έκανε βόλτα στην Διονυσίου Αεροπαγίτoυ (Video)

Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρα και έστειλαν στο νοσοκομείο πλαστικό χειρουργό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:10