search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Κολωνός: Επεισοδιακός ο πρώτος προαυλισμός της μητέρας της 12χρονης – Απειλές και ύβρεις από συγκρατούμενες (Video)

01.11.2022 11:37
KOLONOS_MITERA_new

Προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η μητέρα της 12χρονης η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της στον Κολωνό.

Η νεαρή γυναίκα, ενώ αναμένει την απόφαση στο αίτημα που έχει καταθέσει για άρση της προσωρινής κράτησης, φαίνεται ότι καθημερινά αντιμετωπίζει την εχθρική στάση των υπόλοιπων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η 37χρονη έγινε δέκτης λεκτικών απειλών και υβριστικών σχολίων από τις άλλες συγκρατούμενες.

«Τι έκανες στο παιδί σου μ….;», φώναζαν οι συγκρατούμενες της μητέρας της 12χρονης, κατά τον πρώτο προαυλισμό της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ίδια φέρεται να έχει δηλώσει ότι φοβάται για την ζωή της και πως θέλει να φύγει από τις συγκεκριμένες φυλακές.

Κοινός προαυλισμός με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 37χρονη προαυλίζεται την ίδια ώρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ και οι δύο γυναίκες θεωρούνται κρατούμενες υψίστης ασφαλείας. Προαυλίζονται ξεχωριστά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ της χωρίζει ένα συρματόπλεγμα.

Η απόσταση μεταξύ τους είναι περίπου 150 μέτρα ενώ παρότι έχουν οπτική επαφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχουν επιδιώξει μέχρι στιγμής να έρθουν σε επικοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η «τριδημία» που φοβούνται οι ειδικοί μετά την πανδημία – Γρίπη, RSV και Covid

Αντώνης Διαματάρης: Διαψεύδει ότι δεν είχε μεταπτυχιακό το 2019 ποστάροντας master του… 2021! – Ανελέητο τρολάρισμα στο twitter

Ακρόπολη: Αλεπού έκανε βόλτα στην Διονυσίου Αεροπαγίτoυ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:46