search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Η 25η Μαρτίου ορόσημο για τις εθνικές εκλογές, τα πρώτα ραντεβού των αρχηγών για το Επικρατείας και ποιος έκανε το πολιτικό προξενιό στον Πάτση

01.11.2022 07:45
tsoliades

Χαίρετε.
⁃ Ολα αυτά που παρακολουθούμε με τους βιασμούς παιδιών, είναι ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα το οποίο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

– Όπως όλα τα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας, έτσι κι αυτό δεν έχει στεγανά. Το έγκλημα δεν σταματάει με έναν μαγικό τρόπο, έξω από τις πύλες των κομμάτων και των θεσμών.

– Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ήταν θετικό μήνυμα οι άμεσες διαγραφές και απομακρύνσεις των δύο στελεχών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εμπλακεί στη φοβερή αυτή υπόθεση του δωδεκάχρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

– Οι διάφορες προσπάθειες να χρεωθούν εγκλήματα αυτού του είδους στα κόμματα, αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς σπέκουλα. Δεν μπορεί να καταλογίζουμε συλλογική ευθύνη για ατομικά εγκλήματα – αυτή είναι μια ιστορικά καταδικασμένη φασιστική πρακτική.

⁃ Άρα, όχι εύκολες κατηγορίες, οι οποίες εύκολα αποδεικνύονται ανόητες.

⁃ Αυτά για το νοσηρό αυτό θέμα και ας πάμε στα πιο εύπεπτα.

⁃ Αν ανατρέξετε στα σημειώματα μας πριν λίγες εβδομάδες θα διαπιστώσετε ότι είχαμε γράψει, πως μην δένετε κόμπο ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή, Ιούνιο-Ιούλιο. Κάτι οι πανελλήνιες εξετάσεις όλο τον Ιούνιο, κάτι τα επιδόματα που θα πρέπει να συνεχιστούν να δίνονται μέχρι τότε, κάτι η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, η πρόβλεψη λέει, πως ο Μητσοτάκης σκέφτεται να προκηρύξει εκλογές αρχές Μαρτίου και να στηθούν κάλπες την Κυριακή 26, Μαρτίου.

-Βλέπω να πάνε κάποιοι στις κάλπες ντυμένοι τσολιάδες, για να ανέβει το εθνικό φρόνημα!

⁃ Μαθαίνω δε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί – τουλάχιστον Μητσοτάκης και Τσίπρας – ήδη έχουν αρχίσει τις συναντήσεις με πρόσωπα που επιθυμούν να τοποθετηθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των κομμάτων τους.

⁃ Η υπόθεση του βουλευτή(ακόμα) Πάτση θα έχει συνέχεια με αποκαλύψεις. Έχει όμως και πολιτικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, πως «φύτρωσε» βουλευτής Γρεβενών;

Μου λένε, ότι δεν τον είχε προτείνει ως υποψήφιο, ο κουμπάρος του υπουργός κ.Πέτσας, αλλά, μια κορυφαία πολιτική προσωπικότητα της ΝΔ με εμπειρία από μονοεδρικές. Και προφανώς δεν ευθύνεται για τις όποιες δραστηριοτητές του.

Διαβάστε επίσης

Οι άπατες προβλέψεις του Σκρέκα, το σήριαλ Predator που συνεχίζεται και τα… διλήμματα Πιερρακάκη και Αβραμόπουλου

Η κόκκινη κάρτα στον «τραπεζίτη» βουλευτή της ΝΔ, η έρευνα και οι ευθύνες των τραπεζών

Υπουργοί λένε «ναι» σε πρόταση Τσίπρα για τα 12 μίλια, οι ιδέες του ΤΑΙΠΕΔ για την Αττική Οδό και οι αλλαγές στην ΕΤΑΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:03