search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Η κόκκινη κάρτα στον «τραπεζίτη» βουλευτή της ΝΔ, η έρευνα και οι ευθύνες των τραπεζών

26.10.2022 06:00
patsis_new

«Ωραία» αυτή η ιστορία με τον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση. Τη μια μέρα αγόραζε κόκκινα δάνεια μισοτιμής και το βράδυ έβγαινε στα καφενεία των Γρεβενών και… έκλαιγε συμπάσχοντας με όσους βλέπουν εφιάλτες για πλειστηριασμούς στα δάνεια τους.

Ο Μητσοτάκης, ορθώς τον διέγραψε στο άψε – σβήσε, γιατί σου λέει… για να δούμε μην εμφανιστούν και τίποτα άλλοι στην πορεία.

⁃ Για φαντάσου να το ακούει ο δανειολήπτης που τον παίρνουν 5-6 φορές την ημέρα να πληρώσει τη δόση και να ακούει ότι ένας βουλευτής αγόρασε 62 εκατ. δάνεια με 4 εκατ ευρώ!

⁃ Σε αυτή την περίπτωση έχουν ευθύνη και οι τράπεζες που έκαναν το παζάρι των δανείων, ή συνεργάστηκαν μαζί του. Ενδιαφέρον θα έχει να ήξερε κανείς σε ποιους ανήκαν αυτά τα δάνεια τα οποία θα μπορούσε να είχαν και 90% κούρεμα.

⁃ Μιας και βρισκόμαστε στο πεδίο δραστηριότητας βουλευτών με εταιρείες, να σας πούμε για την έρπουσα φήμη – δεν ξέρουμε αν έχει σοβαρή βάση- που διακινείται από στελέχη της Ν.Δ, ότι βουλευτής διαθέτει οφσόρ εταιρεία, ενώ απαγορεύεται από το νόμο. Λέμε, αν…

⁃ Ακόμα μέχρι τις εκλογές έχουμε δρόμο και μπορεί να δούμε πολλά τέτοια που μπορεί να μη λειτουργούν καταλυτικά στο όποιο αποτέλεσμα, αλλά «βαραίνουν» στον τελικό λογαριασμό.

⁃ Και όλα αυτά- όπως σας γράψαμε χθες -μετά το πάγωμα της τροπολογίας που είχαν σκεφτεί να καταθέσουν στη Βουλή για να ακυρώσουν την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς των servicers.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργοί λένε «ναι» σε πρόταση Τσίπρα για τα 12 μίλια, οι ιδέες του ΤΑΙΠΕΔ για την Αττική Οδό και οι αλλαγές στην ΕΤΑΔ

Οι πλειστηριασμοί στον πάγο, το μυστρί και το πηλοφόρι του Καραμανλή και οι «φωτογραφίες» στις μπίζνες των δημοσκόπων

Η απόρρητη συζήτηση στη Βουλή σε…απευθείας μετάδοση, το ΟΧΙ Μητσοτάκη σε Βελόπουλο και «λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» στο Ελληνικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:30