search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Η απόρρητη συζήτηση στη Βουλή σε…απευθείας μετάδοση, το ΟΧΙ Μητσοτάκη σε Βελόπουλο και «λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» στο Ελληνικό

21.10.2022 06:00
Vouli 654-new

Με τη σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής κλείνει η αυλαία των τηλεφωνικών υποκλοπών, τουλάχιστον σε ότι αφορά στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Τώρα οι μεν – η ΝΔ- λέει ότι η υπόθεση σήμερα κλείνει, οι δε- του ΣΥΡΙΖΑ- ισχυρίζονται πως έχει ουρά το πράγμα και θα απασχολήσει την επικαιρότητα προσεχώς. Δηλαδή, προεκλογικά.

Εδώ θα είμαστε και… αναμένουμε.

Άλλα αντ´άλλων ακούσαμε σε αυτή την υπόθεση. Ακόμα και στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία είναι ανοιχτή, τη μεταδίδει το κανάλι της Βουλής, αλλά κατά τα άλλα, είναι απόρρητη. Άντε να βρεις άκρη.

Οι προβλέψεις για τις κυβερνητικές συνεργασίες μετά τις εκλογές, πέφτουν βροχή και οι προοπτικές για συμφωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Κρατήστε μία σημείωση από έγκυρη πηγή, πιο έγκυρη δεν γίνεται. Κυβερνητική συνεργασία η Νέα Δημοκρατία με το κόμμα Βελόπουλου δεν θα κάνει. Με βουλευτές του Βελόπουλου; Εγώ είπα για κόμμα και όχι για βουλευτές και… αμαρτία δεν έχω.

Στα παραλειπόμενα από την εκδήλωση στο Ελληνικό, μας έλεγε οικονομικός παράγοντας που ήταν προσκεκλημένος, ότι όλο το κόνσεπτ και τα βίντεο και το στυλ της παρουσιάστριας η οποία τα είπε με συναίσθημα – προσωπική επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου,- αρκούντως μαυρισμένη μέσα στο άσπρο σύνολο, έδιναν μια εικόνα από Μαϊάμι, η επί το λαϊκότερον, «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου».

Καλό ΣΚ ευχόμεθα.

Διαβάστε επίσης

Ο large Σπύρος Λάτσης, η μικροψυχία του Διευθύνοντος συμβούλου, η ολοκλήρωση του έργου στο Ελληνικό σε 15 χρόνια και η γκάφα του Σκρέκα

Βγήκε παγανιά το «Oruc Reis» στο Αιγαίο, οι κατ´ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη-Δένδια και τα «συγκλονιστικά» σήριαλ των υποκλοπών

Η ατζέντα της προεκλογικής μάχης, οι σκέψεις για «πρόωρες» κάλπες και τα «σίγουρα» για υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και δήμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:03