search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:15
MENU CLOSE

Η ατζέντα της προεκλογικής μάχης, οι σκέψεις για «πρόωρες» κάλπες και τα «σίγουρα» για υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και δήμους

19.10.2022 08:06
Δημοσκόπηση Marc: Τα Ελληνοτουρκικά τρομάζουν τους πολίτες - Media

Χαίρετε

Η ενέργεια κι η κρίση που φέρνει την ακρίβεια και τα ελληνοτουρκικά καθορίζουν την ατζέντα της προεκλογικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει, κυρίως με περιοδείες του Μητσοτάκη, αλλά μπαίνουν σιγά-σιγά στην κούρσα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

⁃ Οι εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν Μάιο, Ιούνιο. Ούτε αυτό όμως δεν είναι σίγουρο, αφού είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τότε – για να συνεχίζουν να δίνονται επιδόματα – και ως εκ τούτου, όταν μπει το 23 δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης να φέρει πιο γρήγορα τις κάλπες χωρίς να περιμένει τον Ιούνιο.

Άσε που με δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα γίνει άνω κάτω η έναρξη της τουριστικής σεζόν και αυτό έχει κόστος για τους επαγγελματίες του κλάδου – και στην κάλπη για την ΝΔ.

⁃ Όμως άρχισαν οι καημοί και οι …αναστεναγμοί και για τις άλλες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα γίνουν τον Οκτώβρη του 23.

⁃ Σ’ αυτό το κομμάτι σας έχω 2-3 σιγουράκια, παρά τα τόσα λέγονται.

⁃ Ο Αβραμόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Η Νέα Δημοκρατία στην Αττική θα υποστηρίξει το Γιώργο Πατούλη.

⁃ Η Έφη Αχτσιόγλου, δεν θα είναι υποψήφια για το Δήμο της Αθήνας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναζητηθεί προσωπικότητα ευρείας κεντροαριστερής αποδοχής.

⁃ Στη Θεσσαλονίκη για τον δήμο, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα κατέβουν με διαφορετικό υποψήφιο και όχι με σύμπλευση.

⁃ Στην Κρήτη, όλα δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα υποστηρίξουν τον Αρναουτάκη. Αυτά για τώρα.

Διαβάστε επίσης

Ο large Σπύρος Λάτσης, η μικροψυχία του Διευθύνοντος συμβούλου, η ολοκλήρωση του έργου στο Ελληνικό σε 15 χρόνια και η γκάφα του Σκρέκα

Βγήκε παγανιά το «Oruc Reis» στο Αιγαίο, οι κατ´ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη-Δένδια και τα «συγκλονιστικά» σήριαλ των υποκλοπών

Ο βόρβορος επι Κολωνώ, οι άθλιες πολιτικές κόντρες και η παρέμβαση Ντογιάκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:14