search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
MENU CLOSE

Σμαραγδής κατά του Ντάνου: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν για να παίξει τον Υψηλάντη» (video)

02.11.2022 16:01
smaragdis_new

Στην απώλεια της γυναίκας του, αλλά και στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια αναφέρθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό», αναφέρθηκε και στις φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τα δημοσίευματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στη συμμετοχή του Ντάνου: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει”. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε».

«Μετά πήρα τηλέφωνο αυτόν που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του είπα “Εσύ το έχεις κάνει”. Και μου είπε: “Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη”. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: “Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι”. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κατσανδρή: «Αποπειράθηκαν να με βιάσουν στα 19 μου» (Video)

Διονύσης Σχοινάς: «Ανταλλάσσω γελοία εξώδικα με τον Μαζωνάκη» (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης και Ηλιάνα Μαυρομάτη α λά… Sons of Anarchy (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:30