search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Τα… είπαν με τον Γιάννη Μπρατάκο οι γαλάζιοι βουλευτές – Το μενού, οι casual εμφανίσεις και οι… πολιτικές συζητήσεις

07.11.2022 19:57
mpratakos 543- new

Σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο συγκεντρώθηκαν γαλάζιοι βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί. 

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το δείπνο εργασίας διοργάνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος με αφορμή το κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, όπου μάλιστα έγινε και ένας απολογισμός από όλα τα μέλη σε περιβάλλον πιο χαλαρό.

Στο roof garden του «Ζορμπά», σε μια prive βραδιά, καθότι ο χώρος είχε κλειστεί αποκλειστικά για τους βουλευτές, συναντήθηκε ο οικοδεσπότης Γ. Μπρατάκος, με τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γ. Κώτσηρα, και τον γ.γ. της Βουλής, Γ. Μυλωνάκη.

Οι βουλευτές προτίμησαν casual outfit, χωρίς αυστηρά κοστούμια και γραβάτες, όπως και οι κυρίες της παρέας. Το «παρών» στο κάλεσμα έδωσαν επίσης οι Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Ιάσων Φωτήλας, Χάρης Θεοχάρης, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Κώστας Καραγκούνης, Κώστας Κυρανάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Τάσος Χατζηβασιλείου και, φυσικά, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ από τις γυναίκες βουλευτές οι Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Ελενα Ράπτη και Μαρία Κεφάλα. Μοναδική απουσία, αυτή του Βασίλη Σπανάκη.

Το κλίμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ήταν πολύ καλό και η ατζέντα στις κουβέντες έπιασε όλη την επικαιρότητα, αλλά και πιο χαλαρά θέματα, μέχρι και προορισμούς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. 

Αυτό που εντυπωσίασε τους βουλευτές οι οποίοι δεν είχαν ξαναδοκιμάσει την κουζίνα του εστιατορίου ήταν το μενού της μάζωξης. Θαλασσινά εδέσματα, θαλασσινοί μεζέδες, μύδια, στρείδια, ψητά λαχανικά, αστακομακαρονάδες, φρέσκα ψάρια, ψητά και σαλάτες εποχής με βραστά, συνοδευόμενα, φυσικά, από λευκό κρασί.

Διαβάστε επίσης:

Κούλογλου: «Ο κ. Οικονόμου μπέρδεψε τη μήνυση με την αγωγή, λογικό με το χάος που επικρατεί στην κυβέρνηση»

Μαξίμου: Εισηγήσεις για εκλογές τον… Ιανουάριο 

ΠΑΣΟΚ: Το πρόσωπο που θα δώσει τα «χρίσματα» σε δημάρχους και περιφερειάρχες (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:45