search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:41
MENU CLOSE

My Style Rocks: Το «όχι» της Τάμτα και η «έκπληξη» με Χατζηπαντελή

08.11.2022 15:55
tamta_new

Το My Style Rocks θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις αρχές του 2023 και ήδη οι συντελεστές της παραγωγής ψάχνουν τα άτομα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

Όσον αφορά στο θέμα της παρουσίασης, οι φήμες τις τελευταίες μέρες ήθελαν την Τάμτα να βρίσκεται πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit.gr, σε συνάντηση της Τάμτα με την Acun Media, το βράδυ της Δευτέρας, η τραγουδίστρια φαίνεται να αρνήθηκε ευγενικά την συμμετοχή της στο My Style Rocks τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως κριτής.

Η Τάμτα εξήγησε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στη μουσική που ετοιμάζει και πιο συγκεκριμένα στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε την πρόθεση της να συνεργαστούν σε κάποιο μουσικό show στο μέλλον.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις προτάσεις που έγιναν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, είναι και το όνομα του Γιώργου Ντάβλα, του γνωστού pr manager.

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι σκέψεις που υπάρχουν αφορούν πλέον για θέση κριτή στο παιχνίδι, καθώς θεωρείται ότι είναι κάτι που της ταιριάζει περισσότερο από την παρουσίαση.

Η πιθανότητα να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου μάλλον απομακρύνεται λόγω του «Πρωινό μας», ενώ έπεσε και η… ανατρεπτική ιδέα για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε επίσης:

Yποκλοπές: Aνικανότητα καταλογίζουν ΤΑ ΝΕΑ στον Μητσοτάκη (Photo)

Maestro: Στο Netflix τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά του Παπακαλιάτη

GNTM 5: Φωτογράφιση αλά Μαρία Αντουανέτα – Υποψήφια αποχωρεί προσβεβλημένη από την κριτική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:38