search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:46
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποιος θα αναλάβει προεκλογικά εκπρόσωπος του κόμματος – Στην Α’ Αθήνας ο Πιερρακάκης

08.11.2022 06:00
neadimokratia_grafeia_new

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου να είπε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι κομματικές μηχανές δεν έχουν πάρει μπροστά.

Από τα πιο σημαντικά προεκλογικά πόστα είναι αυτό του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Όλες οι πληροφορίες ήθελαν το προηγούμενο διάστημα να αναλαμβάνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής είχε ακουστεί και για μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές επικρατείας που δεν κυνηγούν σταυρό, δεν έχουν περιορισμό στις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Κυριάκο Πιερρακάκη να δίνει τη μάχη του σταυρού στην Α’ Αθήνας. Πράγμα που σύμφωνα με «γαλάζιες» πηγές έχει κλειδώσει. Στη θέση του εκπροσώπου λοιπόν όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς δε θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει περιορισμό εμφανίσεων. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Ευρωβουλή.

Πάντως, υπάρχουν φωνές που δεν αποκλείουν και την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου για εκπρόσωπο του κόμματος στο δρόμο προς τις κάλπες. Η ίδια είναι Ευρωβουλευτής και έχει πάρει ήδη το «ΟΚ» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επόμενη θητεία της στις Βρυξέλλες.  

Διαβάστε επίσης:

Κούλογλου: «Ο κ. Οικονόμου μπέρδεψε τη μήνυση με την αγωγή, λογικό με το χάος που επικρατεί στην κυβέρνηση»

Μαξίμου: Εισηγήσεις για εκλογές τον… Ιανουάριο

ΠΑΣΟΚ: Το πρόσωπο που θα δώσει τα «χρίσματα» σε δημάρχους και περιφερειάρχες (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:46