search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Netflix – The Crown: Η μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Νταϊάνα και Στέμμα στον 5ο κύκλο (Videos)

10.11.2022 10:23
the-crown-new

Τον ολοκληρωτικό πόλεμο που ξέσπασε κατά τη δεκαετία του 1990 μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Στέμματος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του “The Crown” στον πέμπτο κύκλο της σειράς.

Ένας πόλεμος που ανέβασε την πίεση της -κατα τα άλλα- ψύχραιμης Βασίλισσας. Μια σύγκρουση μετωπική που περιελάμβανε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, ένα διαζύγιο και μία συνέντευξη. Και τα τρία στα χέρια της Νταϊάνα αποδείχθηκαν ισχυρότερα και από… πυρηνική βόμβα.

Κι αυτό γιατί αν και η μόνη απώλεια ήταν η Νταϊάνα που έχασε τη ζωή της πρόωρα το 1997, στα θύματα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και το Παλάτι και φυσικά, οι ένοικοι αυτού.

Συγκεκριμένα, έπειτα από την αποκάλυψη των έριδων, της μοιχείας, της δυστυχίας, των διαφόρων μετώπων εντός του Μπάκιγχαμ, αλλά και η έλλειψη επιτυχούς διαχείρισης της κρίσης, ο θεσμός πέρασε μία ταραχώδη περίοδο.

Κι όπως αποδείχθηκε δεν επρόκειται για μια «μπόρα» που θα περάσει, καθώς έκτοτε, η κλειδαρότρυπα που άνοιξε, δεν έκλεισε ποτέ στην πραγματικότητα.

Η τελειότητα δεν αποκαταστάθηκε και ο Οίκος Γουίνδσορ δεν επανήλθε στην ηθική ανωτερότητα που διεκδικούσε. Κι αν το πλήγμα στο γόητρο των μοναρχών με τον καιρό επουλώθηκε, σε κάθε πρίπτωση τα μέλη βασιλικής οικογένειας «εξανθρωπίστηκαν» και έτσι εξακολουθούν να ζουν μέχρι και σήμερα.

Με αυτά τα δεδομένα, η πέμπτη σεζόν της σειράς είναι συναρπαστική. Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και σασπένς, με συναρπαστικά γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη διαμορφωθεί και πλέον ανοίγουν τα χαρτιά τους, αποκαλύπτοντας τόσο την ανθρώπινη εκδοχή τους όσο και τις πιο σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα τους.

Πρόκειται για μια σειρά παραμένει -σε κάθε περίπτωση- καλογυρισμένη με ένα κάστινγκ ανανεωμένο και εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Μεγκ: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Μπακοδήμου (Videos)

«Πανηγυρίζει» το Twitter για την είσοδο του Maestro στο Netflix

«Knives Out 2»: Νέο τρέιλερ από την ταινία που γυρίστηκε την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46