search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Survivor All Star: Η πρεμιέρα και τα «κρυφά» ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες

10.11.2022 17:13
survivor_all_star_new

Η πρεμιέρα του φετινού Survivor All Star φαίνεται πως θα καθυστερήσει, εξαιτίας των προετοιμασιών που πρέπει να γίνουν.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, αιτία της καθυστέρησης είναι ότι οι στίβοι μάχης πρέπει να ετοιμαστούν από την αρχή και αυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο, ενώ πρέπει να υπάρξει συγχρονισμός και με την μετάδοση των υπολοίπων παραγωγών της Acun Medya που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Survivor, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά προς αυτήν προσανατολίζεται ο σταθμός και η εταιρεία παραγωγής.

Όσον αφορά στο πλαφόν που έχει μπει στα ποσά που θα παίρνουν οι All Star παίκτες κάθε εβδομάδα, θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν συμφωνίες με «κρυφά» λεφτά που ξεφεύγουν αρκετά προς τα πάνω.

Επίσης, πριν το Survivor ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να… χτυπήσει με δύο εορταστικά show, παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι πληροφορίες του zappit.gr λένε πως επιθυμία είναι η αλλαγή του χρόνου να γίνει με ένα μεγάλο show, το οποίο αναμένει έγκριση και θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Για το χριστουγεννιάτικο show δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ποιος θα το αναλάβει, ωστόσο, μαθαίνουμε ότι έχει προβάδισμα η Φαίη Σκορδά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς τα δύο προγράμματα απαιτούν αρκετή προετοιμασία και το γύρισμά τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Δικαστική νίκη Μπογιόπουλου κατά του Facebook

Maestro: Κρυφά από όλους στην Κέρκυρα Ορέστης και Κλέλια (Video)

Αλέξης Τσίπρας: Συνέντευξη σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58