search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Ματίνα Παγώνη: Η έκπληξη στον «αέρα» για τη γιορτή της και το «φλερτ» με τον ανταποκριτή του Mega (video)

11.11.2022 08:42
pagoni_ekplixi

Έκπληξη στη Ματίνα Παγώνη έκανε η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA», για την ονομαστική της εορτή που ήταν στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ευχήθηκαν με μία… μικρή καθυστέρηση στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ για την γιορτή της.

Τότε χτύπησε η πόρτα του δωματίου της και με την «άδεια» των δύο δημοσιογράφων η Ματίνα Παγώνη άνοιξε την πόρτα… Εκεί την περίμενε ο ανταποκριτής του Mega στη Θεσσαλονίκη, Θεολόγος Ηλιού, με μια ανθοδέσμη στ χέρια και ένα κουτί με τρίγωνα Πανοράματος ενώ «χαλί» έπαιζε το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» του Γιάννη Πάριου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλά, έχω μείνει, περιττό να σας το πω… Δεν το περίμενα! Συγγνώμη, είναι 7 το πρωί, ο κόσμος κοιμάται, εμένα μου χτυπάνε τις πόρτες, άλλα νόμιζα ότι θα πούμε και ξαφνικά βρίσκομαι εδώ, με κάμερες, με ανθοδέσμες, με γλυκά… Τι να κάνω κι εγώ; Κόμπλαρα!», είπε η κ. Παγώνη, συγκινημένη.

«Επιτέλους βλέπω αυτά τα ωραία μάτια» είπε στη συνέχεια η κυρία Παγώνη με τον Θεολόγο Ηλιού να της λέει «κι εγώ ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά».

Ο Θεολόγος Ηλιού μάλιστα είπε στην Ματίνα Παγώνη πως αν της αρέσει κι εκείνης ο Γιάννης Πάριος, τότε… ταιριάζουν!

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Μπορείτε να κλείσετε την κάμερα. Σήμερα το βράδυ τι κάνετε; Θέλετε να πάμε στη Βίσση να το γιορτάσουμε;» συνέχισε το «φλερτ» του ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με την Ματίνα Παγώνη να του λέει ότι «έχουμε συνέδριο», εκείνον να της απαντάει «εμείς μιλάμε για καρδιοπάθειες»…

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Η πρεμιέρα και τα «κρυφά» ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες

Δικαστική νίκη Μπογιόπουλου κατά του Facebook

Maestro: Κρυφά από όλους στην Κέρκυρα Ορέστης και Κλέλια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:55