search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:57
MENU CLOSE

Ντόναλντ Τραμπ: Παντρεύει τη μικρότερη κόρη του – Ο δισεκατομμυριούχος γαμπρός με το ελληνικό επίθετο και η γνωριμία στη Μύκονο

12.11.2022 19:38
gamos_tifani_trump

Νύφη θα ντυθεί σήμερα, Κυριακή, η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι που θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της δισεκατομμυριούχο Μίχαελ Μπουλός.

Το ζευγάρι, που σύμφωνα με την Daily Mail, γνωρίστηκε το 2018 στη Μύκονο και αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2021, στον Λευκό Οίκο, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, θα παντρευτεί στην έπαυλη Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

Ο Λιβανέζος δισεκατομμυριούχος Μίχαελ Μπουλός έκανε πρόταση γάμου στην Τίφανι, στον κήπο των Ρόδων, με ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχεδίασε ο κοσμηματοπώλης Samer Halimeh.

Ο Μπουλός –διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμος του ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων- γεννήθηκε στο Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να είναι με την αγαπημένη του.

Διαβάστε επίσης:

Pierre Kartner: «Έφυγε» ο θρυλικός τραγουδοποιός – Τα «Στρουμφάκια», το Moomin και τα 1.600 τραγούδια

Λονδίνο: Νέο «χαστούκι» για τη Μόσχα η αποχώρηση από τη Χερσώνα

ΗΠΑ – Ενδιάμεσες εκλογές: Πήραν και την Αριζόνα οι Δημοκρατικοί – Η Νεβάδα θα κρίνει τον έλεγχο της Γερουσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:51