search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Εκρηκτική συνέντευξη Ρονάλvτο – «Νιώθω προδομένος» – Στάση αναμονής από τη Manchester United (Video)

14.11.2022 22:14
ronaldo987-new

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στην κατηγορία του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι αναγκάζεται να φύγει από τον σύλλογο, δίνοντας έμφαση στη «συνοχή» της ομάδας που χτίζεται υπό τον Έρικ τεν Χαγκ, τον προπονητή της.

Σε μια συνέντευξη στο Talk TV που θα μεταδοθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα και ανάμεσα σε μια σειρά από παράπονα για τον σύλλογο στον οποίο επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021, ο Ρονάλντο επέκρινε τον Τεν Χαγκ, λέγοντας για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν τον σέβομαι γιατί δεν δείχνει σεβασμό για μένα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άσκησε έντονη κριτική σε πολλά στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συνέντευξη.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα στις αποκαλύψεις του Ρονάλντο το βράδυ της Κυριακής ήταν να εκδώσει μια λακωνική δήλωση με τρεις προτάσεις. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λαμβάνει υπόψιν της την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης σχετικά με μια συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο», έγραφε. «Ο σύλλογος θα εξετάσει την απάντησή του αφού διαπιστωθούν τα πλήρη στοιχεία».

«Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν και στη συνέχιση της δυναμικής, της πεποίθησης και της ενότητας που χτίζεται μεταξύ των παικτών, του προπονητή, του προσωπικού και των φιλάθλων».

Ο Ρονάλντο έκανε μια καθυστερημένη άφιξη στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ, καθώς όπως είπε έμεινε στην Πορτογαλία για να φροντίσει την τρίμηνη κόρη του, η οποία νοσηλεύτηκε τον Ιούλιο. Κατηγόρησε την ιεραρχία του συλλόγου για έλλειψη ενσυναίσθησης, αφού έχασε τον δίδυμο αδερφό της κόρης του, ο οποίος πέθανε στη γέννα.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας ανακάμψει από το κακό ξεκίνημά της, ενώ ο Ρονάλντο έχει συνεισφέρει μόλις ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραρε την περασμένη σεζόν με 24 γκολ, αλλά στη συνέντευξή του άσκησε κριτική στον Ραλφ Ράνγκνικ, μεταβατικό προπονητή την περασμένη σεζόν μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. «Αν δεν είσαι καν προπονητής, πώς θα γίνεις το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;» είπε για τον Γερμανό. «Δεν τον είχα ακούσει ποτέ».

Ο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένα, ανώνυμα ανώτερα στελέχη του συλλόγου τον ήθελαν εκτός την περασμένη σεζόν. Τόνισε επίσης την έλλειψη εξέλιξης από τότε που έφυγε για πρώτη φορά από τη Γιουνάιτεντ το 2009 και την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013: «Ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ο σύλλογος δεν βρίσκεται στον δρόμο που του αξίζει», είπε για τον Φέργκιουσον.

Στη συνέντευξη που αποτελείται από δύο μέρη, ο Ρονάλντο απαντά στον πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Ρούνεϊ τον οποίο κατατάσσει μεταξύ των προδοτών του. «Πιθανώς επειδή τελείωσε την καριέρα του και εξακολουθώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης:

Άρωμα… Αγγλίας στο Κύπελλο Ελλάδας: Για πρώτη φορά ερασιτεχνική ομάδα θα βρεθεί στη «φάση των 8»

Βέλγιο-Ελλάδα: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη θα παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής

Super League: O ΠΑΟΚ «εκτέλεσε» τον Βόλο στην Τούμπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:39