search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Σε ποιους «τράβηξε τ’ αυτί» ο Μητσοτάκης – «Βγείτε από τα γραφεία»

16.11.2022 06:00
neadimokratia_grafeia_new

Να δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή κάλεσε όλα τα στελέχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Το παράπονο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έντονο καθώς πολλά στελέχη έχουν «ριζώσει» στις καρέκλες των γραφείων τους και δεν βγαίνουν στην περιφέρεια να επικοινωνήσουν τα «θετικά επιτεύγματα της κυβέρνησης».

Το βάρος των περιοδειών έχει επωμιστεί ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος έχει αναλάβει και την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της κεντροδεξιάς παράταξης, η οποία όμως δεν θα πρέπει να είναι μόνο ηλικιακή.

Η ανανέωση που ζητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει να κάνει με τις νοοτροπίες τις ιδέες αλλά και τις συμπεριφορές των «γαλάζιων». «Γκρίνια» υπάρχει και για το γεγονός ότι και από τους Υπουργούς λίγοι είναι αυτοί «που βγαίνουν μπροστά», ειδικά την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο λόγω της υπόθεσης των παρακολουθήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού (Video)

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την αυτοδιοίκηση: Τι σημαίνει η πρώτη κοινή εκδήλωση υποψηφίων περιφερειαρχών

Μάντζος για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Το ποδόσφαιρο έχει ήδη πληγεί σοβαρά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:50