search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:16
MENU CLOSE

Ρούλα Κορομηλά: Ξέσπασε για την Κιβωτό του Κόσμου – «Πλήρωνα ακόμα και τα ενοίκια» (Video)

18.11.2022 16:40
koromila_new

Η Ρούλα Κορομηλά πήρε θέση για την υπόθεση με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εις βάρος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Η τηλεπαρουσιάστρια προχώρησε σε ένα προσωπικό ξέσπασμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, κατακεραυνώνοντας τους ιθύνοντες και εκφράζοντας ανοιχτά την απογοήτευσή της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε την οργή της γύρω από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες, ενώ αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Μίλησε και στο Mega

Η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει συντετριμμένη μιλώντας στην εκπομπή Live News… «Ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Εξέφρασε μάλιστα την αγανάκτηση της με την εν γένει κατάσταση της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με όσα έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας. 

Η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να τοποθετηθεί για το ζήτημα δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της αν ισχύουν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων

Κακοκαιρία «Fobos»: Έρχεται και στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο- Σημαντικά ύψη βροχής στα δυτικά (Photos/Videos)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13