search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Aπάντηση Άδωνι σε Πολάκη για Ρουβίκωνα

19.11.2022 16:45
polakis_adwnis

Μέσω της ΕΡΤ απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτηση Πολάκη για την παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διερωτήθηκε: «Κύριε Τσίπρα, είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργό; Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταδίκασε αλλά τον αφήνει να τα λέει. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;». 

«Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να’ ναι 6», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter, o Παύλος Πολάκης.

«Άδωνη, Πάρε τη σκούπα, μάζεψε τα τρικάκια, φτιάξε καμιά μακαρονάδα, και βγάλε το σκασμό!!! Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψευτοπατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δεν σε είδα να συγκινηθείς. Γελοίε, που έβγαλες και ανακοίνωση – διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια», επανήλθε.

Η αρχική ανάρτηση Γεωργιάδη

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε…», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την παρέμβαση στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος μεσολάβησε για τις συναντήσεις Πάτση στο Κόσοβο;»

Δένδιας για το επεισόδιο στη Λιβύη: «Ε, δεν γίνεται να υπογράφει και με τους Τούρκους»

Πιερρακάκης: «Στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου» – Η απάντηση στο πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12