search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:57
MENU CLOSE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αγαπώ την τηλεόραση, θα επιστρέψω με κάτι όμορφο» (Video)

19.11.2022 21:04
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια - Τα δάκρυα της συζύγου του (Video) - Media

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με την τηλεόραση στην οποία μπορεί να έχει κάνει λίγες δουλειές, αλλά αυτές ήταν πολύ επιτυχημένες και άφησαν το στίγμα τους στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η ζωή μου και γενικά η ζωή των ηθοποιών είναι το να μπορούμε να νιώθουμε ζωντανοί επικοινωνώντας με τον κόσμο. Το θέατρο είναι ένα μεγάλο φάρμακο για όλους. Σε ένα βαθμό μοιράζομαι το πρόβλημα μου, αλλά υπάρχουν φορές που δεν θες να μοιραστείς κάτι και άλλες που σε καταλαβαίνουν. Ό,τι και εάν σου συμβαίνει στη ζωή, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το περάσεις στον κόσμο όταν βρίσκεσαι στην σκηνή. Βλέπω πολλά χαμόγελα από τον κόσμο όταν με βλέπουν και είναι βραβείο για μένα αυτό. Μου έχουν πει ότι σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους με έχουν δει και τους άλλαξα τη ζωή», ανέφερε o γνωστός ηθοποιός.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν απορρίπτει την τηλεόραση από την καριέρα του. Αλλά θα ήθελε όταν επιστρέψει να είναι για μια δουλειά πολύ αξιόλογη: «Το ότι λέμε ότι αγαπάμε περισσότερο το θέατρο, δεν σημαίνει πως απορρίπτουμε την τηλεόραση. Ίσα ίσα. Ούτε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Η τηλεόραση μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από αυτή. Μπορεί να έχω κάνει πολύ λίγη τηλεόραση και να μην το γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.
Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια. Έχω περάσει από Εγκλήματα, από Είσαι το ταίρι μου κι άλλες δουλειές. Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση κι επειδή την αγαπώ δεν θέλω αυτή η αγάπη μου να τελειώσει με το να κάνω μια λάθος κίνηση. Να ξέρω όταν θα βρεθούμε ξανά να είναι με κάτι πολύ όμορφο, με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά
».

Ο ηθοποι΄ός έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας: «Αυτό που λένε ότι με τα «όχι» χτίζονται οι καριέρες ισχύει. Σκέφτομαι ότι ίσως λέω πολλά «όχι» και θα περάσει η ζωή και θα αναρωτιέμαι γιατί δεν είπα ένα παραπάνω «ναι», σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει.

Διαβάστε επίσης:

Καλογρίδη για το θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη: «Θα προτιμούσα να μην πω τι και πώς συνέβη» (Video)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον μοναχογιό του – «Όταν έχω μια απορία, παίρνω τον Κοντιζά» (Video)

Κραουνάκης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο Πατέρας Αντώνιος ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:57