search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:49
MENU CLOSE

Γαλάζιος βουλευτής πρωταθλητής στην αφηρημάδα

20.11.2022 16:19
Car Key_new

Ο προεκλογικός αγώνας έχει αγχώσει πάρα πολλά πολιτικά στελέχη. Καθώς μάλιστα τρέχουν οι εξελίξεις με την υπόθεση των υποκλοπών, κάποιοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Το άγχος τους άλλοτε το μεταφέρουν σε τηλεοπτικές οθόνες και κάποιες φορές στους συνομιλητές τους. Εδώ όμως έχουμε μία τελείως διαφορετική περίπτωση. «Γαλάζιος» βουλευτής έκανε πάνω από δύο ώρες για να βρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε μία –κατά τ’ άλλα πολύ καλή κομματική εκδήλωση– και ο βουλευτής ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη τη μέρα είχε πάρει το δικό του αυτοκίνητο, ενώ ήταν χωρίς αστυνομική συνοδεία.

Έψαχνε πάνω από μία ώρα να βρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να φύγει. Μαζί με αυτόν έψαχναν και άλλοι δύο νεοδημοκράτες σε όλο το μαγαζί όπου έγινε η εκδήλωση.

Μάταια έψαχναν. Έχοντας αποφασίσει να γυρίσει με άλλο μέσο στο σπίτι του, πήγε προς το μέρος όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του για να δει ότι δεν είχε αφήσει κάτι μέσα που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Εκεί λοιπόν διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο και το κλειδί πάνω στη μίζα. Άνθρωποι είναι οι πολιτικοί, έχουν κι αυτοί τα άγχη τους.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ

Ο Ανδρέας… πασοκοποιείται

Κύρτσος για παρακολουθήσεις: «Θεωρώ αυτονόητο ότι με έβαλαν στο στόχαστρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34