search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Κύρτσος για παρακολουθήσεις: «Θεωρώ αυτονόητο ότι με έβαλαν στο στόχαστρο»

20.11.2022 13:34
kyrtsos_new

Με δύο tweets σχολίασε ο Γιώργος Κύρτσος δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίοι πέντε πρόσωπα, ένα εκ των οποίων εκείνος, παρακολουθούνταν ταυτόχρονα και μέσω του παράνομου λογισμικού Predator και από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, είμαι στη λίστα αυτών που παρακολουθούσε η ΕΥΠ με εντολή Μητσοτάκη-Δημητριάδη. Θεωρώ αυτονόητο ότι με έβαλαν στο στόχαστρο. Θα κάνω τις αναγκαίες ενέργειες για να δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα, τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την παρακολούθηση!».

Και σε δεύτερη ανάρτηση συνέχισε: «Οι μαζικές παρακολουθήσεις που οργάνωσε ο Μητσοτάκης, έγιναν για λόγους…εθνικής ασφάλειας. Θεωρούν… εθνικά ύποπτο όποιον αντιτάσσεται στις αθλιότητες Μητσοτάκη η όποιον θέλουν να ελέγξουν η να εκβιάσουν. Πρέπει να τους διώξουμε, με την ψήφο μας, το συντομότερο δυνατόν».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ

Ο Ανδρέας… πασοκοποιείται

Βουτιά στα social media από τον Λοβέρδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:05