search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:02
MENU CLOSE

Βουτιά στα social media από τον Λοβέρδο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2256
17/11/2022
20.11.2022 10:27
Τη διαγραφή Λοβέρδου ζητά στέλεχος του ΚΙΝΑΛ (Photo) - Media

Δεν είδαν με πολύ καλό μάτι πολλοί πασόκοι το γεγονός ότι σε μεγάλη εκδήλωση του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, με κεντρικούς ομιλητές τον Δημήτρη Μάντζο και τον Στέφανο Ξεκαλάκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε νωρίς.

Ο πρώην υπουργός παρευρέθηκε κανονικά –όπως κάνει τις περισσότερες φορές– στην εκδήλωση, αλλά έφυγε μετά τις κεντρικές ομιλίες. Όπως έκανε στη Νέα Ιωνία, έτσι και στο Νέο Ηράκλειο δεν πήρε καθόλου τον λόγο, αποχωρώντας μάλιστα την ώρα που ξεκινούσαν οι παρεμβάσεις των πολιτών.

Ο Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και, όπως είναι φυσικό, θεωρείται το μεγαλύτερο φαβορί για την έδρα. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο πρώην υπουργός δεν κάθεται στιγμή, αφού πρόσφατα ήταν πάλι σε διεθνή αποστολή της Βουλής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη χρήση των social media και κυρίως του Instagram. Ποστάρει συνεχώς, αυτοσαρκάζεται. Πολλοί πάντως περιμένουν την παρέμβασή του για το θέμα των υποκλοπών.

Διαβάστε επίσης:

Στην επικοινωνιακή ομάδα της Ν.Δ. ο Μαρινάκης

Δεν είναι «όλοι εναντίον» της Ρωσίας

Οργή Μιχαηλίδου: «Να μου ζητήσει συγγνώμη» – «Δεν γνώριζα καμία καταγγελία για την “Κιβωτό του Κόσμου”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:00