search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ναζιστικές οργανώσεις στη Σουηδία απειλούν ότι θα με σκοτώσουν» (Videos)

23.11.2022 12:10
pasxalidoy-aleksandra-new

Για την ενδοοικογενειακή βία που έχει βιώσει κατά το παρελθόν αλλά και την ήρεμη, πια, ζωή της στην Πάτμο μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day, η παρουσιάστρια επισήμανε ότι τα σημάδια που άφησε η βία που βίωσε στο ίδιο της το σπίτι άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια μέσα της.

«Αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Αλλά το παλεύω και χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο.» τόνισε, ενω αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολλές φορές απειλές στη Σουηδία επιδή είναι Ελληνίδα.

«Μου έγραψε ένας ρατσιστής go home. Συμβαίνει πολύ συχνά και έχω απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, πληγώνομαι αλλά δεν θα το βάλω κάτω, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω.

Μονίμως αισθάνομαι φόβο… Γι’ αυτό αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Με απειλούν στη Σουηδία ναζιστικές οργανώσεις από την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση ότι θα με σκοτώσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για την εμφάνιση ανάμεσα στα δύο φύλα, επισημαίνοντας ότι μόνο οι γυναίκες δέχονται αρνητικά σχόλια όταν παραμελούν έστω και λίγο τον εαυτό τους, σε αντίθεση με τους άνδρες.

«Δεν είμαι μία πανέμορφη γυναίκα.. Με την εμφάνισή μου προσπαθώ να μην ασχολούμαι ειδικά τώρα μεγαλώνοντας… Κυκλοφορούμε και συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τα μοντέλα! Ε όχι δεν μπορώ να συγκριθώ με την καμία με τα μοντέλα, εγώ είμαι συγγραφέας, δημοσιογράφος.

Η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη στους άντρες. Τους βλέπω χοντρούς, καραφλούς με κοιλιές και κανείς δεν λέει “πώς είσαι έτσι”. Μόνο τις γυναίκες μας θέλουν τέλειες. Είναι σεξισμός. Να απελευθερωθούμε λίγο.

Δεν θα με κρίνει κανείς αν έχω πεσμένο στήθος, δεν θα πάω για Μις Ελλάς ή Μις Σουηδία, που τα θεωρώ και αυτά ξεπερασμένα»

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια της υγείας του – Εξηγεί πώς έφτασε μέχρι την Εντατική (Video)

Φοίβος: Για ποιο τραγούδι που ερμήνευσε η Βανδή τον «κυνηγούσαν» οι Ρομά (Video)

Eurovision: Πέθανε η φιναλίστ του ελληνικού τελικού το 2001, Kay Konnors (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24