search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Επεισόδια στην Ευελπίδων κατά τη συγκέντρωση για τους συλληφθέντες στα Προσφυγικά (Videos)

23.11.2022 20:40
prosfygika – mat

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να αποτρέψουν αλληλέγγυους να προσεγγίσουν στο κτήριο της Ευελεπίδων προκειμένου να δείξουν την συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες κατά την χθεσινή επιχείρηση «σκούπα» στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας.

Από την επίθεση της Αστυνομίας φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ένας άνθρωπος.

Ταυτόχρονα, οι εικόνες που μεταδίδονται από τα social media, δείχνουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν εντός του χώρου των δικαστηρίων ώστε να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους προς τον δρόμο.

Η συγκέντρωση είχε γίνει για τα 78 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου και συνεχίστηκε το απόγευμα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, πρόκλησης σωματικής βλάβης από κοινού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Προκαλεί η Λατινοπούλου για την αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά – «Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν…;»

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:13