search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Όλγα Γεροβασίλη: Καταγγέλλει γενικευμένη επίθεση χάκερ – Σήκωσαν χρήματα από λογαριασμούς της

24.11.2022 14:11
olgagerovasili_new

Σε δημόσια καταγγελία, μέσω ανακοίνωσή του, ότι από την Τετάρτη (23/11) δέχεται γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση προχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, όπως τονίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, χάκερ έχουν αποσπάσει και χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη:

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς, αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων». 

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για πλειστηριασμούς και επιτόκια: Παρακολουθούμε, μιλάμε με τις τράπεζες, αλλά δεν φέρνουμε κάποια νέα ρύθμιση

Υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης η Μαρία Σπυράκη

Τσίπρας για ενεργειακή κρίση: Παντελής έλλειψη αλληλεγγύης και ανόητες πολιτικές επιλογές από την ΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:50