search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:25
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιδότηση Γεωργιάδη 737.000 ευρώ σε εταιρεία – “φάντασμα” πρώην συνεργάτη του»

25.11.2022 13:59
SYRIZA217_NEW

Για επιδότηση εταιρείας – φάντασμα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, με την Κουμουνδούρου να επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με το τελευταίο «ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία ‘’φάντασμα’’ και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη».

«Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την ‘’ανάπτυξη’’ φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα» σχολιάζει δηκτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το θέμα:

«Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: «Δεν θα υποκύψουμε στα νέα “δώστα όλα” και στον λαϊκισμό»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κανείς δεν μπορεί να επικαλείται απόρρητο απέναντι στην ΑΔΑΕ – Η πρώτη κατοικία πρέπει να προστατεύεται (video)

Στεγαστικά δάνεια: Κλείνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο για νέο πρόγραμμα «Γέφυρα» – Σε απόγνωση οι δανειολήπτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15