search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ανατριχιαστική καταγγελία από πατέρα εννιάχρονου αγοριού – «Μπαμπά ζω μια κόλαση», του έλεγε (Video)

26.11.2022 14:25
kivotos-kosmou

Μια ακόμα καταγγελία για την «Κιβωτό του Κόσμου» έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως τώρα.

Η νέα καταγγελία αφορά έναν 9χρονο φιλοξενούμενο της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα, ο πατέρας και η θεία του οποίου μίλησαν, ενώ πριν έμενε σε αυτή της άνοιξης.

Όπως αναφέρει ο πατέρας, όταν είχε επισκεφθεί τον 9χρονο, του είχε πει «μπαμπά ζω μια κόλαση». Το παιδάκι ανέφερε ξυλοδαρμούς από παιδαγωγούς τόσο στην Άνοιξη όσο και στην Καλαμάτα, και πως γενικά όλοι οι φιλοξενούμενοι έτρεμαν τις συνέπειες, αφού οι τιμωρίες ήταν σκληρές (κάτι που έχουν καταγγείλει πολλά παιδιά).

Το παιδί ανέφερε πως κάποιες από αυτές ήταν το να τον κλείνουν μόνο σε σκοτεινά δωμάτια. «Μπαμπά με χτυπάνε, με έχει χτυπήσει παιδαγωγός μαζί με μια άλλη» είπε ο 9χρονος σύμφωνα με τον πατέρα του, και φυσικά προκάλεσε έντονη ανησυχία. Όπως είπε κάλεσε την αστυνομία, και τελικά από τη δομή τον πέταξαν έξω. Όπως λέει, η καταγγελία στην αστυνομία έγινε εδώ και 9 μήνες, και ακόμα δεν υπάρξει εξέλιξη.

Τα ίδια καταθέτει και η θεία του παιδιού, λέγοντας πως της είπε «θεία πάρε με από εδώ».

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση προέδρου μεσιτών για Funds σε Πέτσα: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα»

Μετρό Θεσσαλονίκης: Άνοιξε για το κοινό ο σταθμός «Παπάφη» (Videos/Photos)

«Κιβωτός του Κόσμου» – Η μαρτυρία της μητέρας του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία: «Το παιδί μου τράβηξε τα πάνδεινα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25