search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Η 3η αγωνιστική και η λύση του ΑΝΤ1 στον «γόρδιο δεσμό» των ταυτόχρονων μεταδόσεων

29.11.2022 10:02
messi_new

Όλες τις οπτικοακουστικές δομές του αξιοποιεί ο όμιλος ΑΝΤ1 για να καλύψει και τους 16 αγώνες τις κρίσιμης 3ης αγωνιστικής, στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ καθώς το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων από σήμερα, 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει αγώνες που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα και το απόγευμα (17:00) και το βράδυ (21:00).

Για παράδειγμα το απογευματινό ματς ΕκουαδόρΣενεγάλη θα μπορούν να το δούν οι τηλεθεάτες από το ΑΝΤ1+ και την ιστοσελίδα antenna.gr και το επίσης απογευματινό μάτς Ολλανδία- Κατάρ με κοινή ώρα έναρξης, θα μεταδοθεί από το παραδοσιακό κανάλι ΑΝΤ1 και την συνδρομητική πλατφόρμα στρίμινγκ ΑΝΤ1+.

Ο όμιλος ΑΝΤ1 αποσαφηνίζει ότι «λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την πρόκριση στην φάση των “16”, κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων από τον ΑΝΤ1, θα γίνονται και παράλληλες συνδέσεις με τον αγώνα που θα διεξάγεται ταυτόχρονα και θα μεταδίδεται από το https://antenna.gr/, όταν θα υπάρχει σημαντική εξέλιξη που θα επηρεάζει την βαθμολογία του ομίλου και τη “μάχη» της πρόκρισης”».

Το πλήρες πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και ο τρόπος κάλυψης των απευθείας αγώνων αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη και το ξεκαρδιστικο backstage video

Δέσποινα Βανδή για Φοίβο: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε…» (video)

Παναγιώτης Στάθης: Χθες είχε γενέθλια, σήμερα… κορωνοϊό – Εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:23