ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 07:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: «Άδειασε» τον κ. Μητσοτάκη ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε

29.11.2022 15:56

«Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης “άδειασε” τον κ. Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε, αλλά παραιτήθηκε», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Δημητριάδης ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες Μητσοτάκη πως δήθεν δεν ήξερε και έφταιγε ο ανιψιός του. Κάθε μέρα που περνά, αποκαλύπτονται τα χυδαία ψέματά του για να γλιτώσει από τις πολιτικές και ποινικές του ευθύνες για το παρακρατικό κέντρο υποκλοπών στο Μέγαρο Μαξίμου και την κακοποίηση του Πολιτεύματος».

«Δεν έχει νόημα να κρύβεται άλλο, όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πως μοναδικός εγκέφαλος του παρακράτους ήταν ο κ. Μητσοτάκης. Αντί να διασύρει τη χώρα εκτός συνόρων, απαντώντας με εκνευρισμό στις αυτονόητες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ας έχει επιτέλους την αξιοπρέπεια να έρθει να δώσει απαντήσεις στην 5η κατά σειρά επίκαιρη ερώτηση του κ. Τσίπρα στη Βουλή», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Μητσοτάκης – Να ορίσει ημερομηνία εκλογών

Πλεύρης: Από 1η Ιανουαρίου επιστρέφουν στο ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (video)

Daily Mail: Η ανακαίνιση στο Τατόι ύψους 14 εκατ. ευρώ στο «μενού» της συνάντησης Καρόλου – Μητσοτάκη

ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 06:59
Exit mobile version