search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Σκηνές πανικού σε μαγαζιά από άνδρα με μαχαίρι που απειλούσε και έβριζε

03.12.2022 00:37
Xalkida987- new

Φρενήρεις σκηνές εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης (29/11) όταν ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε μαγαζιά, απειλώντας και βρίζοντας.

Στο πρώτο μαγαζί, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζόμενων προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος εργαζόμενης στο κατάστημα και μίας πελάτισσας. Όταν του ζήτησαν να φύγει από το μαγαζί, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί λέγοντας ότι θα τους «σφάξει όλους». Λίγο αργότερα, κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το μαγαζί.

Ο 40χρονος, ωστόσο, συνέχισε την απειλητική του στάση και σε παρακείμενα καταστήματα, ώσπου ένας μαγαζάτορας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με το evima, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που τον συνέλαβε, ενώ όπως αποδείχθηκε ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ομολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Αντώνιος: Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες, όλα είναι των παιδιών – «Δεν έκρυψα χρήματα σε μυστικές γωνιές» λέει η πρεσβυτέρα

Τραγωδία στην Χαλκιδική: 49χρονος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δέντρο

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 32χρονη μητέρα για την κακοποίηση της 8χρονης κόρης της- Σοκαριστική περιγραφή μάρτυρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12