search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: Έστειλα μήνυμα στην Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο «Πρωινό» (Video)

03.12.2022 20:05
maria-korinthioy-new

Για την επιλογή της να μην παρευρίσκεται στο ενημερωτικό σκέλος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 αλλά και για το μήνυμα που έστειλε στη Δούκισσα Νομικού μόλις ξεκίνησε στην εκπομπή μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Εξ’ αρχής προσπαθούσαμε να βρούμε μία “φόρμουλα”, γιατί και εγώ μπήκα εμβόλιμη σε μία ήδη υπάρχουσα εκπομπή και δομημένη. Οπότε και εγώ ήθελα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ και δεν με αντιπροσωπεύουν γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με τη Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Της έστειλα μήνυμα αφού ξεκίνησα. Είναι ένα πλάσμα που εκτιμώ πολύ, δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά τη γνωρίζω μέσα από τον χώρο και όφειλα, αισθανόμουν πως έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα. Της το έστειλα αλλά όχι δεν μίλησα μαζί της».

Η Μαρία Κορινθίου παράλληλα πρωταγωνιστεί για τέταρτη χρονιά στη θεατρική παράσταση «Τζόρνταν» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της (Video)

Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Δάντη: «Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο αλλά θα τη λύσουμε» (Video)

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι όλα καλά, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05